Avaliações de Snackbar Ludeva Gorinchem

Avaliações recentes

5.0
Petra
Ontem

Super lekker weer gegeten!! Bedankt Toppers!!

Noura
29 setembro 2022
Herma Uittenbogerd
25 setembro 2022
Koorevaar
14 setembro 2022
J cardol
10 setembro 2022

Goede kwaliteit en een fantastisch systeem van bestellen en vriendelijke mensen top.

Hans van den Bos
8 setembro 2022

Niks meer aan doen houden zo al jaren top kwaliteit. Zeer vriendelijk personeel kortom een top zaak.

Atie Tromp
3 setembro 2022

Ook nog super op tijd. Heel fijn

Simone
28 agosto 2022

Het was topdrukte, dus hebben we maar besteld , dan hoef je niet in de rij te staan. Wij hebben weer heerlijk gegeten!

De Jong
25 agosto 2022

Grote porties, warm en stipt op tijd

Keijzer
23 julho 2022
Jessie
23 julho 2022
Marcella
22 julho 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk!

Bosma
16 julho 2022
Kees Meuzelaar
14 julho 2022

Erg lekkere goudgele friet en snacks!

De jong
14 julho 2022

Voor eerste keer hier besteld. Eten kwam prima op tijd. Porties zijn ruim en goed van kwaliteit! (Beter dan gewend bij ‘huidige’ snackbar) Volgende keer iets minder zuinig met de ui, maar wij bestellen hier voortaan zeker!

Sunshine
13 julho 2022

Twas ouderwets lekker

John Bijlsma
10 julho 2022

Precies zoals t hoort. Smaken zeer goed... bezorging op tijd. Top dus!

Rianne
9 julho 2022
Yvonne
7 julho 2022

Was weer lekker

Michel
6 julho 2022
Sytze Talsma
6 julho 2022

Friet lekker vers. Snacks ok en prijs kwaliteit is top

Alexander
1 julho 2022

Goed en vriendelijk zoals altijd

Petra
25 junho 2022
Tjeerd Terlouw
18 junho 2022

Eten is perfect. Alleen besteld om 17:50 maar kon pas om 18:15 weg. Zaterdag rond etenstijd is erg druk dat weet ik maar pas dan een hoeveelheid bestellingen online toe. Ook kan het personeel klantvriendelijker zijn telefonisch bij vragen.

Willemsen
8 junho 2022

Altijd netjes op tijd en goed te eten en nog goed warm. Top!

Mari van Weelden
29 maio 2022

alles lekker ga zo door.

Erik
12 maio 2022

Lekker!

Abigail Fernandes Pedra
29 abril 2022
Edwin van der Zouwen
23 abril 2022

Keurig alles op tijd bezorgd met een attentie voor onze jarige, veel en goede kwaliteit

John de Ruijter
22 abril 2022

Het was weer erg lekker en ik kom graag weer terug!!

John de Ruijter
15 abril 2022

Topkwaliteit en altijd super vriendelijk!

Thijs
14 abril 2022

Altijd goed!!

Kim
8 abril 2022

Heerlijke friet en snacks en hele vriendelijke eigenaren! Altijd een goed begin van het weekend :)

Dennis
8 abril 2022

Zoals gewoonlijk weer erg goed te eten Bezorgster altijd vriendelijk en toch even een klein praatje maken ondanks de drukte Bedankt team Ludeva 😁💪🏼

Sandra Doeser
6 abril 2022
M Van Herwijnen
2 abril 2022

Het eten stond netjes klaar, vriendelijke mensen en heerlijk gegeten

Karin
31 março 2022

Heerlijke friet en prima service.

Monica Zillig
31 março 2022

De frites is weer als vanouds 👍🏼

jeanette
30 março 2022
Mari van Weelden
26 março 2022

uitstekkend geholpen,en was heel lekker.

Patricia van Vliet
25 março 2022

altijd goed service, kwaliteit en lekkerrrrrrrr

Kruijswijk
25 março 2022

Altijd weer een lekker frietje bezorgd met een lach... Prima!

John de Ruijter
25 março 2022

Was weer gewoon perfect en lekker!

Agnes Van de berkt
18 março 2022

Altijd goed eten en de bezorging is altijd zoals er word gezegt na dat je de bestelling plaats

Wilma
17 março 2022
Ron verbeek
6 março 2022

Goed eten voor een goeie prijs 👌👌

Familie behr
5 março 2022

Het was allemaal weer als van ouds

Tineke de Lang
26 fevereiro 2022
Anneke
20 fevereiro 2022
van Laak
22 janeiro 2022
Fabian
2 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, niks op aan te merken.

Yvonne
31 dezembro 2021

Zoals altijd weer lekker

Sandra
16 dezembro 2021
Bob
16 dezembro 2021
Edwin van der Zouwen
15 dezembro 2021

Goede kwaliteit, lekker warm , uitstekend service, Corona proef en op tijd klaar 👍👍👍👍

Keijzer
8 dezembro 2021
Sander
25 novembro 2021

Heerlijk eten en optijd bezorgd.

Lisa
20 novembro 2021
Van veen
20 novembro 2021

Netjes op tijd en heeeeerlijke frietjes

raat
19 novembro 2021
Gerda Zijlmans
18 novembro 2021
Yvonne
17 novembro 2021

Heeft weer goed gesmaakt.

Dennis
13 novembro 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten En netjes optijd geleverd door Jan

Erik van Os
6 novembro 2021

Prima eten. Uitstekende service.

Margo
5 novembro 2021
Wim en Tineke de Lang
24 outubro 2021

Zoals gewend en gewoonlijk weer op tijd klaar en netjes verzorgd. En weer heerlijk gegeten. We zijn blij met jullie toppers.

Wilma
20 outubro 2021
Marcus
16 outubro 2021

Het eten was ouderwets lekker en goed. Super team

leo van laak
11 outubro 2021
Simone
10 outubro 2021

Enorm snelle bezorging, binnen 20 minuten naar binnenstad. Warme en lekkere producten. Uitgebreider vegetarische snacks; ik zou graag nog een vegetarische kroket op het menu zien (dus geen groenten) dan helemaal blij! Zeker voor herhaling vatbaar.

Van Dooren
9 outubro 2021

Niet echt een goede ervaring. Friet en snacks waren taai, bitterballen en kroket niet knapperig maar zacht van de buitenkant. Oud frituurvet waarschijnlijk. De pindasaus was dik & klonterig. eigenlijk kun je dit geen saus noemen. Het was meer pindakaas met stukjes.

Monique Keinemans
7 outubro 2021

Heerlijk gegeten 👍🏻

M Versteeg
2 outubro 2021
L. - Dalem
1 outubro 2021

Heerlijke friet en snacks. Alleen 2x pindasaus vergeten bij frietje mayo/pinda. Maar rest: top. Ga zo door

Lankhorst
25 setembro 2021

Ben erg tevreden, vind het erg prettig online te bestellen en betalen en ophalen op de een tijd. Ook erg snel gaat het binnen 15 min al klaar. Vriendelijke personeel.

joke kluytmans
25 setembro 2021

besteld om 17:30,bezorgd om 20:15 las de bezorgtijd pas in de mail,schrok daar wel van. maar het eten maakte het dubbel goed,was overheerlijk,goed warm,mijn complimenten

Sytze
24 setembro 2021
Koos
18 setembro 2021

Voor het eerst daar geweest. Leuk gesprek gehad met Jan .. en prima kwaliteit geleverd ..bedankt.

Issam El idrissi
17 setembro 2021
Diana Damen
15 setembro 2021

Heerlijk!

Patricia van Vliet
12 setembro 2021

Altijd lekkere friet en zeker de kipschnitsel is een aanrader.

Simone
3 setembro 2021

Fijn dat jullie er weer zijn! Alles weer mooi op tijd klaar, was weer smullen. Dank jullie wel!

Ronald
2 setembro 2021

100% positief heb nog nooit wat te klagen gehad 👍

A. Blokland
3 agosto 2021

Top, lekker.

Sylvia
1 agosto 2021

Altijd lekker! Alleen de frietjes zouden wat meer mogen zijn. Deze moet je eigenlijk 1 persoon extra voor rekenen.

Harrie van der steldt
28 julho 2021

Uitstekend

A. Blokland
26 julho 2021

Altijd top geregeld.

J. Kuup
25 julho 2021

Goede service en goed te eten

Xandra
25 julho 2021
Inge
24 julho 2021

Bestelling online gedaan. Op tijd klaar, vriendelijke mensen en lekker eten.

Rob
23 julho 2021

Heerlijk eten goede prijs kwaliteit verhouding En op tijd bezorgd Echt zeer tevreden

Sander
3 julho 2021

Bestellen hier al jaren. De lekkerste snackbar van Gorinchem. De patat en snacks zijn heerlijk, het personeel is erg vriendelijk en bezorgingen zijn altijd stipt op de afgesproken tijd. Wat wil een patat liefhebber nog meer.

Simone
1 julho 2021

Lekker snel toppie! Goede kwaliteit

Koelcentrum Gorinchem
26 junho 2021

Het was super!

Ben
25 junho 2021
Karssies
19 junho 2021
Gerda Zijlmans
9 junho 2021
Jeanine Den ottelander
4 junho 2021

Het was weer heerlijk.

Simone
2 junho 2021

Bestellen en ophalen, snel en lekker. Toppie weer!

Simone
30 maio 2021

Het was weer heerlijk. Bestellen en ophalen. Goede service (lekker snel) En klantvriendelijk, dat is natuurlijk ook heel belangrijk.

Bert
30 maio 2021

Snel en goed!

Hans
26 maio 2021

Goede kwaliteit en snelle levering

John de Ruijter
23 maio 2021

Het eten was weer super lekker, maar de bestelling was niet helemaal compleet. We hadden een kleine friet mayo/pinda en een grote friet oorlog, maar bij beide was de pindasaus niet aanwezig. Maar we begrepen dat het erg druk was, dus het is jullie helemaal vergeven.

BRONS
20 maio 2021

Prachtig service, de pataat is goed gaar, wordt in twee zaken een een papieren zak ingepakt, alles goed voor het milieu. en als ik thuis kom vijf km vandaan is de pataat nog steeds lekker warm. Volgens mij zijn ze de beste pataatzaak in Gorinchem

L de hoogste
7 maio 2021

Netjes op tijd geleverd

Irma kooijman
5 maio 2021

👍🔝👌👌👌👌👌👌👌👌

John
5 maio 2021

Top!

Laura
2 maio 2021

Alles was weer perfect, bedankt!

J.L. Karssies
2 maio 2021

Dik tevreden en mijn vouw had weer een makkie. Bedankt.

A. Avdić
1 maio 2021

Top service. Bestelling altijd op tijd en nog eens lekker ook.

Sander
29 abril 2021

Voor het beste patatje in Gorinchem moet je bij Ludeva zijn. Gewoon altijd goed eten, keurige prijzen, snel bezorgd, zeer vriendelijk personeel. Wat wil een patatliefhebber nog meer.

Akisha
27 abril 2021

Altijd erg lekker!

Fam. Slot
26 abril 2021

Het eten heeft heerlijk gesmaat

Simone
26 abril 2021

Was weer helemaal top met extra saus! En ik hoefde weer niet te wachten op mijn bestelling!

Maaike Stehmann
26 abril 2021

De beste patat en snacks haal je bij Ludeva. Het is lekker en betaalbaar wat wil je nog meer. En personeel super vriendelijk. Als ik dan een minpunt moet noemen is het alleen dat ik het jammer vind dat ze niet meer dagen open zijn. Maar goed dat is niet anders. Voor de rest alleen maar positief!! Ga zo door!!

leon
17 abril 2021
Heidi
11 abril 2021

Altijd even vriendelijk, voordelig en goed eten. Aanrader!

Bo
11 abril 2021

Het was genieten!

Rene
9 abril 2021

Goede friet zaak goed personeel aardige mensen top fietzaak

Herma Uittenbogerd
8 abril 2021

Zoals altijd, heerlijk 😘

Simone
2 abril 2021

Was weer lekker, en jullie zijn enorm snel. De tijd die wij aangaven was perfect. Geen wachttijd. Ophalen en eten maar. Bedankt!

Hans
28 março 2021

Perfecte kwaliteit

C van Oort
25 março 2021

Altijd goed en niet te duur

Marco Overduin
24 março 2021
Edwin van der Zouwen
20 março 2021

Lekkere friet, heerlijke snacks , alles goed warm , geen kleine porties , goede kwaliteit en keurig op de afgesproken tijd klaar 👍👍👍

Amber
20 março 2021
John de Ruijter
18 março 2021

Het smaakte weer heerlijk en keurig op tijd en altijd weer super vriendelijk!

Annamaria
13 março 2021

Altijd lekker, snelle en fijne service

Minka Lommers
11 março 2021

Patat is niet genoeg voor 4 personen. Wij hebben er nu met 3 personen van gegeten en dat was nog karig.

Yvonne
10 março 2021

Iets te hard gebakken ditkeer

A van der Voet
5 março 2021

Super lekker en keurig op tijd klaar

Jordy
5 março 2021
John de Ruijter
5 março 2021

Was weer top!!

Paesch
1 março 2021
C van oort
28 fevereiro 2021

Altijd goed, en altijd gezellig, en goede service

Lilianne Lankhorst
26 fevereiro 2021

Super lieve mensen, en de patat en snacks is heerlijk. En ik vindt dat je ook een ruime keus heb met snacks en sausjes.

Marleen
25 fevereiro 2021

Het was weer heerlijk! Goede service!

Vd Berg
25 fevereiro 2021
Diana Damen
24 fevereiro 2021
yvonne
14 fevereiro 2021

Altijd lekker

Vink
13 fevereiro 2021

Eten was zoals altijd prima. Helaas was alleen de bestelling niet compleet.

Ron
13 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten om 17:20 kon ik het afhalen en het stond mooi op tijd klaar top ! 😀

Fam Damen
6 fevereiro 2021

Wat een feest 🥳 uit eten in eigen huis. Dat doe je volgens de kids met frietjes van “ome”Jan niet omdat het moet maar gewoon omdat het kan. Weer heerlijk gegeten. Zelfs al veranderd je vaste recept word er voor save gegaan. Al jaren patat mayo/curry bedenk je ineens dat je uitjes ook wel lekker vind😉maar ze kennen hun klanten zo goed en dus bij twijfel dan maar de uitjes los erbij 👍🏻Ik zeg top

Jeremy
5 fevereiro 2021

Bestelling was optijd klaar. Helaas bij thuiskomst bleek de bestelling niet te kloppen. Saus miste bij de friet.

romy
3 fevereiro 2021

De beste friet van Gorinchem!!

Irma koooijman
3 fevereiro 2021
Lenie
28 janeiro 2021
Yvonne
24 janeiro 2021

Altijd lekker

Kim
21 janeiro 2021

Goed gebakken en lekkere frietjes en snacks. Met zorg ingepakt en op de bestelde tijd klaar. Personeel is zoals altijd erg hartelijk. Kortom, erg tevreden, ik kom er graag!

van der Lubbe
17 janeiro 2021

Bestelde en betaalde pindasaus zat helaas niet in de tas. De pindasaus is een van de redenen dat we naar Ludeva komen. Verder was het weer als vanouds lekkere frites en snacks.

Petra
16 janeiro 2021

Goed gebakken en weer op tijd. Net als altijd. Helemaal top!!

Hans Noorloos
15 janeiro 2021

Laten bezorgen het was goed warm . Heerlijk gegeten 👍🏻

Laura
15 janeiro 2021

Snacks zoals altijd goed. Friet vonden we deze keer minder lekker dan normaal. Alleen kleine frietjes en erg veel harde stukjes. Zal het onderste deel van de zak zijn geweest.

Dennis
10 janeiro 2021

Zoals gewoonlijk altijd weer goed en vertrouwt Snelle levering. Voldoende friet. Goed doorgebakken Lekkere snacks

J.kuup
9 janeiro 2021

Eten is goed en bezorging is ook heel erg goed en heel vriendelijk. Alleen jammer dat ze 4 dagen per week open zijn mvg

Samantha
8 janeiro 2021

Het is altijd top. En voel me altijd welkom, zelf in deze tijd toch tijd voor een praatje ook al is het super druk

Enya
6 janeiro 2021

Lekkere frietjes, op tijd geleverd en nog warm! Dankjewel!

Janie
2 janeiro 2020

Heerlijk gegeten

Eduard
2 janeiro 2020

Snelle service.

Skippypiet
31 dezembro 2020

Altijd perfect bij Ludeva

Yvonne
31 dezembro 2020

Goed smakelijk

mandy
30 dezembro 2020

super bestelling compleet, warm en op tijd klaar!!

Miranda
19 dezembro 2020
Laura
18 dezembro 2020

Alles was weer perfect klaargemaakt en super lekker!

Els
18 dezembro 2020

Zoals iedere vrijdag was het weer goed, houden zich goed aan alle regels, vriendelijk sociaal, en hartelijk, we komen trouw iedere week

Artina
18 dezembro 2020

Lekkerste friet ooit

John de Ruijter
12 dezembro 2020

Goede producten, lekker eten en super service! En daarnaast ook super vriendelijke mensen!

John de Ruijter
4 dezembro 2020

Goed en lekker!

Edwin van der Zouwen
28 novembro 2020

Alles keurig geregeld, op afgesproken tijd klaar , goede kwaliteit friet en snacks

Miranda
27 novembro 2020

Goed geregeld op deze manier. Succes in deze tijd

Jeroen
22 novembro 2020

Bestelling eerst aan andere klant meegegeven waardoor we nog langer moesten wachten. Uiteindelijk bij aankomst terug bestelling niet compleet

marina
22 novembro 2020

opnieuw ons verwend lekker genoten goed verzorgd. Dank je wel en gezellig weekend

Marjan
21 novembro 2020

Zoals gewend bij Jan en Mieke......prima, heerlijk en genoten!

Sytze
21 novembro 2020

Vers keurig verpakt. Smaakt heerlijk , wachttijd redelijk

Petra
21 novembro 2020

Zoals altijd mooi op tijd en lekkere doorgebakken friet. Super weer!

Ronald Berendsen
20 novembro 2020

Was weer goed. Vnl de schnitzel een lekkernij. Alleen qua prijs minder onderscheidend als vroeger.

Sunshine
20 novembro 2020

Der is niemand die betere patat bakken kan als mijn ome Jan 🥰 Twas weer verrukkelijk.

Adriana
20 novembro 2020

Erg lekker!

Yvonne
18 novembro 2020

Altijd lekker

Simone
13 novembro 2020

Was weer lekker. Ik kwam aanlopen en kon bijna gelijk mijn bestelling meenemen top!

Idrissi
13 novembro 2020
Henk
7 novembro 2020

Top en optijd klaar op de afgesproken tijd

Jeanine den ottelander
6 novembro 2020

Top service. Een geweldig team.

Irma
28 outubro 2020
Lenny
25 outubro 2020

topservice ik had online vergeten de friet erbij te bestellen kreeg netjes een belletje hierover en werd de friet er alsnog bij geleverd 👍

Els
24 outubro 2020

Altijd lekker. En keurig op tijd.

Tjark Scholsberg
23 outubro 2020
Henk
18 outubro 2020

Ruime keus uit goeie producten tegen een lekkere prijs. Bezorging kun je de klok op gelijk zetten.

Vos
17 outubro 2020

In 1 woord........top.

.....
17 outubro 2020
Miranda
17 outubro 2020

Super. Voor het eerst zo besteld en afgerekend goede manier zo.

Van de kuil
16 outubro 2020

Alles is er lekker alleen is de pat niet zo heet als hij bezorgt word Vergt

Gerrie Zuiderhoek
16 outubro 2020

Na paar keer online bestellingen te doen was ik snel gewend aan t invullen van de bestellijst. Prettig en vlot geholpen zoals altijd, en aardig en hardwerkend personeel.

Domenique Linnenbank
14 outubro 2020
Simone Hazendonk
14 outubro 2020

Ging lekker snel! Bestellen via internet en ophalen maar. Top . Het was weer lekker. Dank jullie wel.

Els
10 outubro 2020
Laura
3 outubro 2020

Lieve medewerkers en we hebben weer heeeerlijk gegeten! Het online bestellen en betalen is ook erg handig.

Bianca
2 outubro 2020

Snel, lekker en betaalbaar! Onze favoriete snackbar.

John de Ruijter
27 setembro 2020

Het was weer super lekker. Ik kom weer heel graag terug!

Irma
25 setembro 2020

super goed

Marjolijn
25 setembro 2020

Alles is altijd prima. Alleen bij deze bestelling had ik een sisi besteld maar zat er niet bij. Toch 2 euro voor niks.

Henk
19 setembro 2020

Kwaliteit is prima. Bestelling werd op afgesproken tijd bezorgd.

Van Os
7 setembro 2020

Er ontbrak 1 onderdeel van de bestelling en de opmerking was niet goed bekeken. Daar stond dat catamaran zonder uitjes moest. Dat was niet gebeurd.

N.
6 setembro 2020
De goeij
29 agosto 2020

Eten was weer super!! Bezorging ook top!

John
29 agosto 2020

bestelling keurig op tijd. Friet heerlijk. Frikandel speciaal alle saus door verpakking gelopen. Halve kip aan 1 kant heerlijk krokant en andere zijde veel ( diepvries) vocht denk ik. onvoldoende kwaliteit. Normaal alles top deze dag minder.

Simone
28 agosto 2020

Op het laatste moment haden wij besteld, En was ook heel snel bezorgd, Bedankt was weer heerlijk!

Leo van Laak
27 agosto 2020

Gelukkig zijn de "Ludeva's " tijdens hun, welverdiende en zeker gegunde, vakantie hun passie voor kwaliteit niet verloren. Ook op de 1e dag al gelijk heerlijke snacks !

Dennis
26 julho 2020

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten Leuke en vriendelijke bezorgster. Blijft voor mij de friettent van gorinchem 💪🏼 Ga zo door Jan en de rest van het team

Jan van Houwelingen
22 julho 2020

toppie

RACHELLE
17 julho 2020
Els
11 julho 2020

Was weer heerlijk, en keurig op tijd!

John
11 julho 2020

voor de 2e keer bestelling geplaatst. Bezorging keurig geregeld. 1e keer kwaliteit onvoldoende warm bij ontvangst. Dit als opmerking vermeld. Bij laatste bestelling, alles kwaliteit en bezorging meer dan 100% naar tevredenheid.

Tabitha
10 julho 2020

Het is gewoon altijd goed.

Johan
9 julho 2020

Al tijd goed

Leo van Laak
9 julho 2020

Ik val in herhalingen, constante prima kwaliteit, constante goede service en warme gastvrijheid, bij Ludeva is de kreet "eet smakelijk" welgemeend.

Harrie
5 julho 2020

Uitstekende kwaliteit. Precies op tijd en netjes warm. Erg vriendelijk

Yvonne
4 julho 2020

Altijd lekker

Herma Uittenbogerd
4 julho 2020

Het was weer heerlijk

Claudia
2 julho 2020

Jullie waren de uitjes vergeten bij Pata mayo pinda uitjes

Leo van Laak
28 junho 2020

De kipschnitzels van Ludeva zijn enig in hun soort, vers, perfect gegaard, dun gepaneerd, kortom, Kiplekker !

Edwin van der Zouwen
28 junho 2020

Op verwachtte tijd klaar, goede vriendelijke service , portie groot ruim voldoende, goed warm eten

Laura
15 junho 2020

Hele aardige medewerkers en lekker eten.

C Van Oort
15 junho 2020
Willem
14 junho 2020

Alles was prima. Lekker gegeten!

E.v. Santen
13 junho 2020

Was weer lekker!

Mitchell
31 maio 2020

Altijd op tijd en goed warm, zeker een aanrader!

Simone
31 maio 2020

Was weer erg lekker! En ook snel bezorgd.

E. Van Santen
30 maio 2020

Altijd lekker, op tijd bezorgd. Bestellen is makkelijk, en de website is mooi. Top!

Herma Uittenbogerd
29 maio 2020

Wat hebben wij lekker gegeten . Nergens anders zo lekker !!

BoB
29 maio 2020

Goed en lkkr eten

Marieke
28 maio 2020

Het was weer heerlijk! Zoals altijd!

Leo van Laak
28 maio 2020

Prima verzorgd en flexibel gereageerd op de besteltijd.

Jaco & Jacqueline
22 maio 2020

Super service 👍👍

Nina
21 maio 2020
Lenie
21 maio 2020

Was lekker zo als gewoonlijk

L. Jones
17 maio 2020

Lekker eten , lieve bezorgers en snelle bezorging

Pim de Wit
17 maio 2020

De patat was te snel gebakken. De patat was nog niet gaar. Het supertje catamaran was qua patat, saus en uitjes ruim voldoende voor een persoon

Leo van Laak
17 maio 2020

Niets op aan te merken, snel, goed, heet, compleet en perfect verpakt.

E.
17 maio 2020
Bianca
16 maio 2020

Goed op tijd, lekker als altijd, maar 1 kroket was helemaal verpletterd. Wel opgegeten maar zag er triest uit. 😅

theo
15 maio 2020

gewoon

Fransiscavanderwinkel@gmail.com
14 maio 2020
L. Jones
10 maio 2020

Super eten ! We hadden friet stoofvlees groot, friet speciaal groot , bamischijf , Mexicano , frikandel speciaal en mini Loempia’s. Alles was super lekker en de bezorging was binnen 30 minuten ongeveer !

Leo van Laak
9 maio 2020

Als altijd, vers, op tijd en keurig verpakt.

Jerry
9 maio 2020

Bestelling klopt altijd en het eten is heerlijk!

Reacção a Snackbar Ludeva

Dankjewel Jerry

Henk
9 maio 2020

Komen hier al jaren en het is altijd goed en lekker. Blijven zekers hier komen en raden het ook andere mensen aan.

Reacção a Snackbar Ludeva

Dankjewel Henk voor mensen zoals jullie doen we hét!

Simone Bouter
8 maio 2020

Bestelling was keurig op tijd klaar. Warm en compleet. Fijne zaak en prima organisatie

Reacção a Snackbar Ludeva

Dankjewel Simone

John De Ruijter
8 maio 2020

Het was weer heerlijk! Goed eten van een eerlijke prijs! Zeer vriendelijke mensen.

Reacção a Snackbar Ludeva

Dankjewel John

Manfred
8 maio 2020

Zoals altijd weer heel lekker en goed

Reacção a Snackbar Ludeva

Dankjewel keepertje

Maureen
7 maio 2020

Zoals altijd heeel tevreden

Reacção a Snackbar Ludeva

Dankjewel Maureen

Ton
7 maio 2020

Prima, snel , vriendelijk, goed geprijst en smakelijk

Reacção a Snackbar Ludeva

Dankjewel Ton

Rick
4 maio 2020
Claudia
4 maio 2020

Super

San
3 maio 2020

Gewoon een lekker frietje

A. Avdic
3 maio 2020

Ik kan niet anders zeggen dan UITSTEKEND! Erg lekkere friet en snacks voor een redelijke prijs.

Berry van der Winkel
2 maio 2020

Nr. 1 snackbar van Gorinchem en omstreken. Ook in de Carona tijd mooie oplossing gevonden 👍

Frank
1 maio 2020

Altijd lekker! En supersnel af te halen.

Laura
30 abril 2020

Bestelling was exact op tijd klaar. Zeer vriendelijke medewerkers in de snackbar. En de friet en snacks zijn hier altijd perfect.

Marja van Veen-Roverts
26 abril 2020

Heel goede kwaliteit en service

Pieter van Beusekom
26 abril 2020

Bestellingen zijn altijd foutloos, snel geleverd, alles van top kwaliteit en bloedheet (tenzij het milkshakes zijn, haha)

v dijk
26 abril 2020

Ludeva is altijd goed

Annemarie
25 abril 2020

De medewerkers zijn altijd vriendelijk! Heerlijke halve kip en knapperig gebakken frietjes! Als ik patat & kip haal, is het altijd bij snackbar Ludeva!

Kramer
23 abril 2020

Prima spullen en keurig op tijd

Raziye Jezewicz
19 abril 2020

Lekker frietjes en goede prijs kwaliteit verhouding !

Marisca
19 abril 2020
H Brandwijk
18 abril 2020

De 3 milkshakes waren omgevallen voordat wij ze kregen. Gelukkig zaten deze in een aparte tas. De rest was prima.

Bianca
18 abril 2020

Snel gebracht, goed warm, en lekker!!

Dirks
16 abril 2020
Dave
13 abril 2020

Dit werkt ideaal dat online bestellen. Een hele verbetering Prijs en kwaliteit is gewoon super. Nog nooit een slechte maaltijd gehad. dus voor mij een dikke 10!

Tania
12 abril 2020
Annemieke
12 abril 2020
Meijers
10 abril 2020

Top kwaliteit voor een top prijs. En precies op tijd klaar

Johan Van Kempen
5 abril 2020

Snel en superlekker

Bianca
5 abril 2020

Binnen drie kwartier heerlijk warme snacks in huis! Wij zijn tevreden.

Marijke
4 abril 2020
Simone
4 abril 2020

Was weer erg lekker. En ook netjes op de afgesproken tijd!

Henny
2 abril 2020
Annemieke verhoeff
2 abril 2020

Perfect. Geregeld. Service top Super makkelijk online bestellen

Boegheim
29 março 2020
Claudia
29 março 2020

In deze tijd toch super. Bestellen van tevoren en op een bepaalde tijd afhalen.

Simone Hazendonk
28 março 2020

Super dat wij gewoon nog eten kunnen bestellen in deze nare tijd. Het afhalen ging netjes op afstand in de zaak en buiten. Hun zelf zitten achter plastic folie de bestellingen te maken. En het ging allemaal heel snel Top!

Reacção a Snackbar Ludeva

Dank 🥰

Skippy
22 março 2020

Snel bezorgd, hele bestelling klopte, alles bloedheet, weer heerlijk gegeten (en genoten van de milkshake ;-)

Fam. Struik
22 março 2020

Zoals altijd HEERLIJKE friet en snacks, on-line besteld en alles stond al netjes klaar!

Marijke
22 março 2020

Prima kwaliteit en hoeveelheid.

Els
21 março 2020

Dank voor het brengen, was lekker!👍

LINDA
21 março 2020

t was weer lekkerrrrrrrr!!!!

Greetje Smid
20 março 2020

Top. Heerlijke frietjes en alles goed geregeld. Ik had online besteld ivm corona zodat ik daar niet perse hoefde te bestellen én betalen. Scheelt weer infectie gevaar. Online bestellen ging prima. Een geoliede samenwerking en heb zeker respect voor het harde werk en de persoonlijke benadering altijd. Fijne mensen

Henk Blom
20 março 2020

De eerste keer online besteld ivm de situatie maar zo als altijd was het goed.

Rienus
20 março 2020
Dennis
19 março 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten Blijf erbij beste friettent van gorinchem. Goeie prijs kwaliteit verhouding

Deligne
19 março 2020
Hans
19 março 2020

Zoals gewoonlijk constant een hele goede kwaliteit Frites en snacks. Niks meer aan doen gewoon door gaan.

Fransisca
17 março 2020

Het was weer lekker en goed net als altijd.

Claudis
13 março 2020

Super en snel.. Lekker handig

Natasja
13 março 2020

Super snelle service en netejes op tijd 👍

Daniëlle
12 março 2020

Altijd super vriendelijke mensen en super snelle service! En het eten is top!

WENS
8 março 2020

Was weer zeer netjes verzorgt en smakelijk

Claudia
6 março 2020

Service super. Alleen had ik iets genomen wat ik anders niet bestel., dat vond ik niet op het plaatje lijken en was ook zoals het omschreven symtond op de site. Dus volgende keer probeer ik wat anders.

Claudia
2 março 2020

Super geregeld precies optijd klaar.

Piet Waltheer
24 fevereiro 2020

bestelling via internet. Makkelijk en snel. Goed eten. Ga zo door.

Mark
24 fevereiro 2020

Makkelijk besteld en snel af te halen. Alles was heel lekker.

Jurgen
23 fevereiro 2020

Wat een heerlijkheid. Telkens weer. Dank je wel!

Claudia
22 fevereiro 2020

Super zo.

Loes Postma
21 fevereiro 2020

Het is eigenlijk altijd goed. Bedankt daarvoor! Vandaag hadden we alleen een bestelling met 2 grote patat stoofvlees met mayo. Alleen de mayo zijn jullie bij beide vergeten.

Laura
21 fevereiro 2020

Heerlijk gegeten!

Ella Bezanian
19 fevereiro 2020

Heerlijk zoals altijd.

Claudia jacobs-nesselaar
8 fevereiro 2020

Top geregeld

C van Oort
2 fevereiro 2020

Goed en altijd vriendelijke mensen

Sprong
2 fevereiro 2020

Goede friet, lekker snacks en snel klaar! Waar voor je geld

Jolanda
30 janeiro 2020
WENS
30 janeiro 2020

Zoals altijd weer zeer netjes en lekker

Hazendonk
26 janeiro 2020

Was lekker weer, goede kwaliteit!

Inter Dakgroep
24 janeiro 2020

Precies op tijd klaar, uitstekende service

WENS
23 janeiro 2020

Zoals altijd weer zeer netjes verzorgt.

W.E.N.S Wijnbelt
9 janeiro 2020

Was weer super netjes verzorgt,was netjes op tijd klaar. Echt geweldige mensen,die hart voor hun werk en hun klanten hebben.

Fransisca
8 janeiro 2020

Super snel

WENS Wijnbelt
5 janeiro 2020

Top zoals altijd

Natasja
2 janeiro 2020

Super service vergeten de friet erbij te bestellen maar toch hebben ze die erbij gedaan 👍👍

Herma Uittenbogerd
29 dezembro 2019

Eindelijk weer eens echt lekker gesnackt. Hier in de binnenstad kun je geen echte lekkere friet krijgen. Bezorging top , een uitkomst , ik heb alleen wel heel erg veel gegeten 🤣🤣🤣🤣🤣maar, minder kon ik niet bestellen . Wel toch een groot gedeelte op gekregen omdat het zo lekker was, top. Zoals altijd 👍

Wilma
21 dezembro 2019

Altijd perfecte service!

WENS
21 dezembro 2019

Was weer zeer netjes verzorgt al altijd

John De Ruijter
21 dezembro 2019

Het was weer super goed!

Lieneke
20 dezembro 2019

makkelijk online bestellen, veel keus en snelle bezorging. Bij Ludeva is het altijd super geregeld, een dikke 10 !!

Nicole
14 dezembro 2019

Gewoon lekker & top!

vd Vliet
14 dezembro 2019

👌

Stijn
13 dezembro 2019

Online besteld en lag bij binnen komen gelijk warm klaar. Top service!

Dennis
6 dezembro 2019

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. En zeer snel geleverd. Ik blijf erbij dit is de beste en vriendelijkste snackbar van Gorinchem

Stefan
30 novembro 2019

Bestelling was perfect en zoals altijd lekker

Claudia
29 novembro 2019

Super snel

Sharon
29 novembro 2019

altijd lekker! :D

Johan
28 novembro 2019

Weer héérlijk gegeten top

Jolanda
25 novembro 2019

Heerlijke friet en snacks. Lekker warm bij bezorging. Friet was krokant en knapperig.

Nicole Bos
16 novembro 2019

Gewoon top en snelle service!

Claudia
16 novembro 2019

Was op tijd klaar en lekker top👌

Jc
15 novembro 2019

Was weer perfect

WENS Wijnbelt
14 novembro 2019

Was weer zeer netjes en goed verzorgt.

Joyce
3 novembro 2019

Super handig

Ineke
3 novembro 2019

Jammer van de bezorgkostenvind ik net wat aan de dure kant.maar eten was lekker.

peggy boers
2 novembro 2019

Wij zijn er heel blij mee met deze bezorging wij zijn nu qua gezondheid niet altijd in staat zijn om zelf te gaan. Enige kleine minpuntje is dat je best veel moet bestellen om het bezorgd te laten worden

wens
31 outubro 2019

Was weer supernetjes en goed verzorgt

Maurice
24 outubro 2019
Lenie
23 outubro 2019

Lekker maar vooral goed en betaalbaar eten.

Marjo
20 outubro 2019

Zeer snel geleverd. Was nog goed warm. Heerlijke kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.

'****
20 outubro 2019

Snelle bezorging.. Heerlijke friet... Kroketten mogen iets harder gefrituurd worden (waren een beetje slap). Verder was het top!

Dennis
19 outubro 2019

Zoals we gewend zijn van Jan en z’n team Goed te eten. Luisteren goed naar de opmerkingen. Zoals ik al eerder zei. Beste frietzaak van Gorinchem. Kom er graag

Wies
18 outubro 2019
Angela
11 outubro 2019

De friet, snacks en broodjes waren weer heerlijk. Op tijd klaar en goed gebakken.