Beoordelingen van Snackbar Ludeva Gorinchem

Recente recensies van Snackbar Ludeva Gorinchem

5 sterren na 209 reviews

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer zeer netjes verzorgt en stond netjes op de afgsproken tijd klaar. Superservice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verdomd makkelijk zo!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. En zo fijn dat alles kan. Niets is te gek.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was zeer netjes verzorgt en stond klaar op de afgsproken tijd.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect op de gewenste tijd de bestelling klaar! Prijs/kwaliteit dik in orde.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle bezorging.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!!!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe gemakkelijk je bestelling doorgeven en het wordt Thuis warm bezorgd smaakte uitstekend .,Ga dat zeker vaker doen. Een aanrader .

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, alles van top kwaliteit en bloed heet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon echt SUPER !!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, goed warm nog, en heerlijke patat. Gaan we vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel. Fijn om daar eten te halen. Het eten zelf was ook goed. Topper daar!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies op de afgesproken tijd klaar. Wat een goede timing. Kon het zo meenemen en het was nog hartstikke warm. En het belangrijkste: we hebben echt heerlijk gegeten!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏼 Weer helemaal tevreden. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd met een grote glimlach!

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Vriendelijke mensen, lekkere friet, snel klaar. Ludeva is een aanrader.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging netjes op tijd

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld!

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten Levering was ook zeer vlotjes Beste friettent van gorinchem

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker relaxed thuis een bestelling plaatsen op een hun zeer gebruiksvriendelijke website. Alles netjes (en heet) geleverd aan huis. Top cafetaria !!!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super! Goede frites, heerlijk stoofvlees en de kroketten waren top! En super snelle bezorging!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak, temperatuur, hoeveelheid EN heel erg netjes op tijd.....

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Online bestelling werd binnen een kwartier geleverd,dus nog goed warm en krokant. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!! Heerlijk gegeten

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goede kwaliteit

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en super snel gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel , vriendelijk en goed eten

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zeer goed. Goede prijs / kwaliteit verhouding

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd , en alles is geleverd, top

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg lekker. Heerlijk gegeten

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wordt altijd netjes geholpen. Online is je eten nog sneller klaar.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Zoals altijd!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede patat en snacks Snelle levering.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Snel bezorgd en heerlijk gegeten.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en lekker eten!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke friet, bezorging is super snel en ideaal dat je ook online je bestelling kunt doen. Echt een topsnackbar, dat het er altijd druk is zegt genoeg!

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd klantvriendelijk en goede serive , top team jan !

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer is het eten gewoon goed

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,snelle bezorging en erg vriendelijk geholpen!!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en top service!, Bedankt en tot de volgende bestelling!

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er super snel, binnen een kwartier. Wij zijn erg tevreden.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, meer dan genoeg en netjes op tijd

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en lekker op tijd bezorgt alleen jammer dat je bezorgkosten moet betalen als je boven de 25 euro komt

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld hij Ludeva, online bestellen, op tijd klaar om af te halen, lekkere frites.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer. En precies op de gewenste tijd.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd mooi optijd, eten goed warm en doen er alles om het vochtvrij te houden. Top service en eten!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd snel bezorgden was nog goed warm. Prima. Frites waren wat aan de slappe kant. Volgende keer zal ik doorgebakken vragen. De hamburger speciaal? Ik weet niet wat er nou speciaal aan was en vroeg mij dan ook af hoe een "gewone"hamburger zou zijn geweest. Andere snacks waren prima.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling gedaan via de app. Staat snel klaar alleen jammer dat er vaak iets vergeten wordt in te pakken. Zoals pindasaus of een snack. Dit keer ontbrak er weer pindasaus terwijl er wel voor betaald is.

Reactie van Snackbar Ludeva:Goedemorgen Daan ik zie geen pindasaus bij je bestelling staan. Misschien dat er bij je friet oorlog geen pindasaus zat. Als dat zo is vinden wij dat heel vervelend en zullen we dat uiteraard terug betalen. Met vriendelijke groet team snackbar ludeva.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet & snacks, altijd smullen ? Top zaak ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, Goede friet en snacks en ook nog een nette prijs ! Het personeel leert je gewoon kennen en weer je voornaam zelfs !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is zoals gewoonlijk weer super snel klaar. Heerlijk warm

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en erg lekker!!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker en warm. Enige minpuntje was dat we een lange lummel speciaal hadden besteld, maar deze niet als lange lummel kregen (hij was in 2e gesneden, denk ik.). Wat erg flauw was, want dat leek ons juist zo leuk voor de bezorger... :D En de helft van de lange lummel speciaal hebben we helaas niet meer ontvangen...

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service en heerlijke patat! Altijd al tevreden geweest en een ritje van Arkel naar Gorinchem waard! Nu zelfs aan huis bezorgd

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Altyd lekkere friet en snacks plus het personeel is vriendelijk

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en snelle bezorging!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een zéér redelijke prijs!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd volgens email, alles heel heet en bestelling klopte keurig. (en alles van goede kwaliteit)

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was de het eten weer geweldig goed, zelfs de friet was doorgebakken... De bezorging was stipt op tijd, in een woord SUPER.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste patat en snacks van Gorinchem en omstreken. Bezorging super!!! Lekker warm bij aankomst en bezorgd door de liefste en leukste mensen. Zeer klantvriendelijk! Met ? van ons

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk en op het bestelde tijdstip klaar.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte prima, wat je mag verwachten voor een doorsnee snackbar. En waren netjes optijd. Bestelling geplaatst via de app. Bezorgster was ook vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was zeer netjes verzorgt en de bestelling stond ook op tijd klaar.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd top friettent En uiteraard de bezorger super vriendelijk aangezien het de eigenaar is Beste friet van gorinchem

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk jan Mieke ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd super!

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Voor 13 personen was de friet wel erg weinig. Voor 12 personen was het net aan genoeg..

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden over de bezorging Het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geen opmerkingen; gewoon prima!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit. En vriendelijk personeel

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk is de bestelling netjes op tijd gereed. Alles goed warm en lekker. Dit alles tegen een schappelijke prijs.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd en warm! Ideaal deze thuisbezorg-service!

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekker warme frietjes gehad. Wij gaan vaker bestellen. Slim om thuis te bezorgen

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was prima gegaan. Bedankt!!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker net als altijd

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat het best lang zou duren voor de bestelling zou komen even gebeld of het eerder klaar was als we het kwamen halen. Vriendelijk te woord gestaan en als we nu zouden komen begon hij gelijk aan onze bestelling. Toen we er kwamen was het al klaar en zelfs de 2,50 bezorgkosten lagen al klaar om aan ons terug te geven. ?Het eten was zoals altijd heerlijk

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Precies op de aangegeven tijd bezorgd, alles was goed warm en friet niet slap! We gaan zeker nog een keer bestellen

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en snel bezorgd! TOP!!!

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima maar de bestelling was helaas niet compleet aangezien er bij thuiskomst geen joppiesaus bij zat, terwijl ik hier wel voor betaald had

Reactie van Snackbar Ludeva:Mandy excuses dat we de joppie saus vergeten zijn wij zullen dit vanzelfsprekend terug betalen.En we hopen dat je ons de kans gunt om het de volgende keer wel goed te doen Met vriendelijke groet team snacbar Ludêva

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten heeft gesmaakt! Blijft de lekkerste Frietzaak van Gorinchem!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel bezorgd en alles lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd echt super snel bezorgd. Alles was lekker warm en t smaakte prima. Kunnen nog velen een voorbeeld aan nemen.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top bediening, bestelling op tijd, correct en warm, zeker een aanrader.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Toppie! Lekker en snel klaar!

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super dat je via de site kunt bestellen. Iedereen van het team vond het lekker,goede service.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker warm, goede kroketten, leuke service

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat je €025 extra met bijbetalen bij de bestelling

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar op de aangegeven tijd, het eten is niet duur vergeleken met de andere tenten. Eten smaakte ook top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles prima in orde!

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was helaas niet compleet. Ik miste een gehaktbal met pindasaus. Toen ik daarna belde werd er niet opgenomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

voor de eerste keer geprobeerd was zeer lekker en fijn mayonaise en stoofvlees in aparte bakjes is voor ons heel handig je hebt er weer een vaste klant bij

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

De frietjes waren te door bakken niet echt lekker deze keer..

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer erg genoten van onze heerlijke frietjes en snacks! Top!

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima, online besteld voor 18 personen, op tijd klaar, alles compleet, warm en goed.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect!!

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Toen ik vanavond binnen stapte was t al klaar en kom ik gelijk naar huis om te eten. Alles was super lekker

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Snacks prima. De friet mag voor ons meer doorbakken, hij was een beetje slap.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker maar wel heel erg weinig friet deze keer. We hebben het niet gered met een zak van 4personen terwijl we met 1 kindje en 2 volwassenen waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Service, kwaliteit, tijdstip... alles top!

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Beste kwaliteit prijs verhouding in de regio

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, zoals altijd. We misten wel een patat mayo/pinda. Dat kan natuurlijk een keer gebeuren, maar toen ik hierover belde (meerdere malen), kreeg ik telkens de voicemail. Onhandig....

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk. Super vriendelijke mensen en goede prijzen. We bestellen / halen hier graag.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Online bestellen super handig. Minpuntje zijn transactiekosten van 0.25. Die kunnen jullie beter in de prijs verwerken en niet apart berekenen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is verrukkelijk! Ik vind het alleen jammer dat sinds er nieuw personeel staat de bestellingen die online geplaatst worden niet op tijd af zijn. Nu sta je nog 20 a 25 minuten te wachten op je bestelling.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed assortiment..goede kwaliteit..goede en ook snelle service...een topper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt top!

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

LEKKER!!!!

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en makkelijk geregeld! Aanrader!

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

2x een bestelling gedaan en op afgesproken tijd klaar. Een tevreden klant!

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik heb nu al een aantal keer gebruik gemaakt van deze service, werkt uitstekend! De gewenste tijd waarop ik mijn bestelling wil ophalen wordt nageleefd

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk, goede producten voor een lage prijs en super snel :)

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd alles lekker en daarom komen we ook iedere week maar gister niet tevreden over de bitterballen en kipnuggets in een kebap bakje zaten want die waren slap en zacht. Was de vorige keer ook al maar vergeten te zeggen dus niet meer doen aub maar verder dik tevreden !!

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

top snackbar bediening top

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Perfect, bestelling netjes op tijd klaar en de kwaliteit is top.

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

snel en goeie service

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

gewoon altijd goed! op tijd klaar voor het afhalen en lekker!

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Hele lekker friet. Betaalbaar en hele leuke acties. Service is top. Het team is vriendelijk en kent de klanten bij naam. Doen zonder moeite iets extra's. Als ik tien sterren kon geven, had ik dat gedaan. Het online bestel service is ook echt een uitkomst. Vooral bestellen en op een zelfgekozen tijd afhalen! Nogmaals naast de overheerlijke friet en snacks, chapeau aan het team daar! Een zeertevreden klant!

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede service lekker eten ?

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Helemaal niets op aan te merken, perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Top! &veel keuze uit snacks :)

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Super ... via de app besteld op aangegeven tijdstip was het ook klaar.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker goedkoop en dichtbij. Makkelijk online bestellen en af te halen.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op tijd

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Snel, duidelijk en makkelijk bestellen via de site. Stond op de afgesproken tijd klaar. Top!

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Perfect zoals altijd

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Super snackbar! Zeer goede frietjes en snacks voor een fijne prijs. Onlangs voor het eerst (normaal altijd in de snackbar zelf) online besteld en betaald vooraf. Daarna frietjes op afgesproken tijdstip opgehaald. Hele fijne service dat online bestellen. Vriendelijke mensen, erg tevreden :-)

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was natuurlijk weer netjes op tijd klaar. Helemaal compleet en we hebben heerlijk gegeten! Een echte aanrader.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, goede kwaliteit!

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister voor het eerst via de app besteld. Superhandig gaan we vaker doen!

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede friet en snacks

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben het zelf wezen halen en hoefde eigenlijk niet te wachten vind deze service super handig

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk voor weinig

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top op afgesproken tijd complete bestelling en heel goed warm.

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klaar op aangegeven tijd !

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar. Het eten was heerlijk.

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen, ophalen, en goede kwaliteit.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze bezorgen niet ,maar toen ik binnen kwam stond het al klaar

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs en zeer goed eten snelle goede service en vriendelijke bediening

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Bestelling staat op tijd klaar.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en perfecte kwaliteit en service voor een scherpe prijs!

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekkere friet voor een zeer schappelijke prijs!

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte producten en een goede service!

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde. Op tijd klaar en goede kwaliteit.

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bestelling stond op tijd klaar

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zaak met lekker eten! Prijs is keurig, dat zie je niet vaak meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer genoten van een heerlijke prijs kwaliteit verhouding!

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. 1 snack die ik vertelt het was op naar daar ben ik keurig over gebeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was bijna klaar toen ik hem kwam halen. Super snel en goed!!

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor weinig! Online bestellen is ook erg makkelijk en staat precies op tijd klaar. Top snackbar????????

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

met de mogelijkheid om nu ook te kunnen bestellen, is de service nog uitgebreider geworden. Producten hebben een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer aan te bevelen.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie kwaliteit en vriendelijk personeel goeie service en makkelijk dat je nu ook online kan bestellen

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling voor acht man via Internet gedaan. Probleemloos betaald en geleverd!

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling stond precies klaar bij binnen komst!Echt ideaal!!!prima service!

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Halve kip menu is aan te raden. Bij een eerdere bestelling was de feiet niet goed. Nieuwe frietjes werden nagebracht. Top service

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het kinderfeestje van mijn zoontje een redelijk grote bestelling gedaan en het was keurig optijd klaar en ook nog lekker. ..en makkelijk dat je via ideal kan betalen top dus!

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ????????????????

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn super tevreden met ludeva altijd lekker toppie fam van Someren

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij thuiskomst bleek dat onze online bestelling niet compleet was. Is wel opgelost maar daardoor niet gezamelijk kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Super. En alles lekker warm.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De door ons bestelde kroket zat helaas niet bij de bestelling. Verder net als altijd goede kwaliteit.

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan niet meer zeggen dat alles meer dan goed was . Dus ook de Bediening

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Bestelling stond klaar en mmmm compleet natuurlijk